“David zat al in dat blok marmer. Ik heb alleen alles wat niet David was weggehaald.” Dit waren legendarische woorden van Michelangelo die enorme indruk op mij hebben gemaakt.

Zoveel dat ik het er in 2016 voor over had om meer dan 2 uur in de brandende zon in rij te staan om David in Florence in het echt te zien. Oké, totdat er iemand voorbij kwam die ons voor een paar tientjes kaartjes aanbood waarmee we de rij konden overslaan. 😉

Als je jezelf ziet als een Michelangelo en jouw leven als David verstopt in een blok marmer, kun je jouw David uit al het marmer tevoorschijn halen door dat wat eigenlijk niet bij je hoort weg te halen, totdat jouw leven overblijft zoals het bedoeld is. Angsten, belemmerende overtuigingen en patronen. Als je ze bewust raakt kun je ze aanpakken en weghalen.

Mijn levensles. Me bewust worden van wat wel en niet in mijn leven hoort, op basis van wat diep van binnen wel of niet goed voelt. En loslaten wat in de weg zit, zodat overblijft wat de bedoeling is. Mijn bedoeling.

Zitten er bij jou stukjes marmer in de weg die je ervan weerhouden om met video aan de slag te gaan, terwijl je eigenlijk meer van jezelf zou willen laten zien? Ik help je graag om ze aan te pakken. 

#laatjezienzoalsjebent #morgenmeer #nog17dagentotlancering