Wat een voelbare positieve energie was er vandaag op de BeursVloer van de Waterlandse Uitdaging! Er zijn vele mooie matches gemaakt met bij elkaar een sociale waarde waar je u tegen mag zeggen!

Mijn aanbod was 1, maar uiteindelijk heb ik tóch wel 3 mooie matches gemaakt! Met Moxie Film ga ik met en voor Vereniging Historisch Purmerend, Stichting Huis aan het water en Hospice ‘In Vrijheid’ Waterland mooie dingen met video doen!

Waterlandse Uitdaging: “Een gezonde samenleving. Wij geloven in een samenleving waar iedereen meedoet en bijdraagt. Verschillende partijen die veel voor elkaar kunnen betekenen maar elkaar niet altijd weten te vinden, verbinden wij met elkaar. We stimuleren betrokkenheid, activeren netwerken en maken zo de samenleving zelf- en ‘samen-redzamer’.”

Trots en dankbaar dat ik hier mijn steentje aan bij mag dragen!