Meer over mij

Of ik nu een stukje met het pad van een ZZP’er, een team of een heel bedrijf mee oploop, mijn missie blijft hetzelfde. 

Inspireren met mijn verhalen, uitnodigen om ook naar het eigen verhaal te kijken, inzicht geven door te spiegelen en in beweging brengen richting de toekomst (lees: te triggeren om er intrinsiek gemotiveerd zelf mee aan de slag te gaan).

Wie ben je? Wat is jouw talent? Waar wil je heen? En weten de mensen om je heen dat ook? Jouw klanten, medewerkers, collega’s? Hoe bundel je krachten zodat er synergie ontstaat?

In het ondernemerschap hebben we het over de Know Like Trust factor. Als mensen je kennen, positief over je denken en je vertrouwen gaan ze van je kopen.

Dat geldt in mijn ogen net zo goed voor samenwerken, leidinggeven, zelfs opvoeden.

Ik help ZZP’ers/teams/organisaties met het in beeld brengen van hun verhalen, waarmee zij zichzelf/anderen/elkaar inspireren, inzicht geven en in beweging brengen.

Of dat nu is om meer passende klanten te werven, de interne samenwerking/professionaliteit te verbeteren of als persoonlijke/professionele ontwikkeling. 

Bewust worden, ruimte maken voor de volgende stap, plan maken/bijstellen en er voor gaan. Het is een cyclus. Want het 

begint weer van voor af aan als je hobbels tegenkomt op je pad. Nee, het is geen Plan Do Check Act. Het is Plan Do Check Rest.

Leren hoe die cyclus werkt is leren innoveren, leren hoe je met je leven, werk, samenwerking, bedrijf steeds meer van betekenis kan zijn. Op gevoel en met gezond verstand.  Samen groeien naar de toekomst.